Mindfulness

Mindfulness

Kurser i Mindfulness 

Många kan använda sitt friskvårdsbidrag till mina kurser.

Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande. Hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända.

Du lär dig att vara alert och att fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. Du mår bättre, sover bättre och fungerar bättre. I träningen lär man sig bland annat att möta verkligheten som den är och se de val vi har. Mindfulness ger dig många positiva saker. Förutom att du minskar onödig stress, skapad av dina tankar och sådant du inte kan påverka, blir du också mer kreativ och konstruktiv i ditt dagliga liv.

Mindfulness har under många år kommit till stor nytta inom hälso- och sjukvården. Mindfulness används också i ledarskap, inom personalutveckling och i skolan. Träningsprogrammet Här och Nu som används i kursen är forskningsbaserat och är ett av Sveriges mest använda vid Mindfulnessträning.

Så här kan du träna!

Att uppnå effekter av träning i Mindfulness är inget Quickfix, det kräver träning. Du kan träna själv med hjälp av självinstruerande program, men det kan vara lättare att komma igång om man tränar tillsammans med andra i grupp. Du kan också gå en e-kurs när allt finns på nätet. Du kan vara med på möten vid datorn, iPad eller på din mobil.

Vill du veta mer så hör gärna av dig till mig! Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Se här för lista med aktuella kurser i Mindfulness.

Läs mer om Mindfulness

0707-19 64 80