MINDFULNESS KURSEN

Så roligt att du har gått med i kursen Här & Nu. Jag hoppas och tror att kursen kommer att ge dig samma ska som jag har upplevt: att kunna gå ner i varv, leva i nuet och acceptera verkligen som den är. Varmt välkommen!

Vid 8 tillfällen över totalt 8 veckor träffas vi i mötesrummet Zoom. Träffarna pågår 1,5 timme varje vecka.

Ni kommer att få ett program med övningar som ni kör på internet. På våra träffar hjälper jag er att utveckla ett förhållningssätt till stress och fokus.

Vi följer upp hur övningarna har fungerat och hur ni kommer framåt i kursen. Det finns gott om tid till frågor och funderingar.

Ni kommer också få en bok om mindfulness, Mindfulness i vardagen av Ola Schenström. Vi tar upp den vid våra träffar i Zoom.

Ni kommer att få en bok om mindfulness, Mindfulness i vardagen av Ola Schenström. Vi kommer ta upp den vid våra träffar i Zoom. Ni får även coachning och möjlighet för var och en att ta upp frågor och tankar på våra möten.

Väl mött och lycka till med kursen!

Titti

Här under hittar kommer jag att lägga extra övningar under kursens gång.

[display-posts category=”mindfulness-stress” order=”ASC” image_size=”medium” wrapper=”div” wrapper_class=”display-posts-listing grid” meta_key=”_thumbnail_id”]

 

 

Övning 1

 

Övning 2