Titti Ljungdahl

Mindfulness

Jag coachar er hela vägen!

Varmt välkommen till mina kurser!

Om mig

Jag har arbetat inom skolans värld i 35 år som lärare och rektor. Det var i skolan som jag uppmärksammade hur stressen påverkar oss alla både personal och elever.

Hur skulle man kunna arbeta med detta på ett konstruktivt sätt tänkte jag då. Jag utbildade mig till instruktör i mindfulness och fann då ett verktyg som verkligen gör skillnad.

Att lära sig leva i nuet, lära sig att hantera sin stress ger ju både mer arbetsglädje och ett inre lugn. Att inse att verkligheten är som den är, det är ett stort steg på vägen. Då ser vi också tydligare vilka val som är bäst för oss för att vi ska må bra och njuta av livet.

På denna vägen är det och nu vill jag förmedla denna insikt till fler. Att arbeta online är ett bra sätt att gå kursen hos mig.

Ni får inspelade övningar att träna på när ni själva har tid och möjlighet. Skönt att slippa ge sig iväg på möten på kvällar och kunna göra övningar när det passar.

Vi ses i ett mötesrum på nätet en gång varannan vecka då vi tillsammans följer upp hur ni upplevt mindfulnessövningarna.

Jag kommer även att med jämna mellanrum ordna retreater i Bunn utanför Gränna där jag bor. En helgkurs med mindfulnessövningar i en härlig trolsk miljö vid vattnet stärker själen.

Forskning:

Artiklar och böcker

 

Kontakta mig

9 + 8 =