Ring Titti: 070-7196480

Maila Titti: titti.ljungdahl@gmail.com

Hej! Jag heter Titti

Tidigare rektor och ledarcoach

I 40 fantastiska år har jag arbetat inom skolans värld som lärare och rektor för skolor F-9.

Jag har från första början engagerat mig i skolutveckling och genom olika projekt försökt hitta nya modeller att arbeta för att utveckla skolan. 2012 utbildade jag mig till Business- och ledarcoach och har även utbildning inom skolcoaching.

Som rektor uppmärksammade jag särskilt elever som inte kom till skolan, hemmasittare. Jag engagerade mig mycket i stöd till dessa elever för att lotsa dem tillbaka till ett lärande igen.

Nu har jag egen firma med inriktning på skolutveckling och coaching och jag får verkligen uppleva glädjen av att ägna mig åt det som jag brinner mest av allt för – att alla elever ska finna skolan meningsfull.

Jag är skolutvecklare och certifierad ledar- och företagscoach och skolcoach. Utbildningen är kvalitetssäkrad av EMCC och jag arbetar enligt deras etiska regler.

Kontakta mig

Ställ en fråga om mina utbildningar eller föreläsningar.

En skola att längta till

Boken

I boken beskrivs två framgångsrika projekt som genomförts i Mölndal med målet att minska frånvaron och att få tillbaka hemmasittare till skolan. Porjekten genomfördes på en 4-9 skola och en F-6 skola.
Förhoppningen är att boken ska ge inspiration och idéer till hur vi förebygger frånvaro och utanförskap och skapar en skola som passar alla.
En skola att längta till!

Läs ett kapitel ur boken.

 

Rupphult 10, 563 93 Gränna

titti.ljungdahl@gmail.com